Cum pot afla care sunt clauzele abuzive ale bancii Raifeissen Bank, la creditul care l-am facut in 2008? Nu reusesc sa gasesc pe net care ar fi ele. Ma poate ajuta cineva?Nu am bani sa dau la un avocat sa ma ajute eu avand doar 446 lei pensie. Va multumesc.
Fara mistouri.Care anume comisioane sunt abuzive?Eu vreau sa dau banca in judecata. Pentru asta trebuie sa mi formulez singura cererea pentru proces. Ce anume clauze trebuie sa scriu?
De pilda, o clauza abuziva, este considerata o clauza din contract, care acorda dreptul profesionistului sa modifice in mod unilateral, fara acordul consumatorului, o dispozitie contractuala.
Este doar un exemplu.
Nimeni nu se poate pronunta cu privire la niste clauze, in sensul ca sunt abuzive sau nu, fara sa vada respectivele clauze.
- comisionul de administrare şi cel de procesare;
- clauza referitoare la dobândă, care era fixă, devenind variabilă la decizia unilaterală a băncii...
Clauze abuzive
apeiron2
Daca in hotarare definitiva se spune ca se constata caracterul abuziv al comisionului de administrare si cel de procesare , actiune intemeiata pe Legea 193 ... (vezi toată discuția)