avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

clauze abuzive

Daca in hotarare definitiva se spune ca se constata caracterul abuziv al comisionului de administrare si cel de procesare , actiune intemeiata pe Legea 193 /2000, creditul luat in 2007, Decizia 2015, returnarea comisionului se face de la inceputul creditului sau nu stiu de cand, ca Raffeisen in loc de 8.400 lei mi-a calculat 4.200. Nu mai inteleg nimic. Multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
apeiron2, utilizator
Cel mai recent răspuns: apeiron2 , utilizator 09:04, 5 Mai 2018
Odata constatat de catre instanta caracterul abuziv al respectivelor clauze contractuale consecinta este desfiintarea lor retroactiva, in speta comisioanele de administrare si cel de procesare fiind considerate ca au fost percepute in mod nelegal de catre banca, incepand cu semnarea contractului de credit.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane abuzive pusapopescu2013 pusapopescu2013 Cum pot afla care sunt clauzele abuzive ale bancii Raifeissen Bank, la creditul care l-am facut in 2008? Nu reusesc sa gasesc pe net care ar fi ele. Ma poate ... (vezi toată discuția)
Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)
Credite bancare - recuperare comision de risc si comision de administrare ROMANFLORIN ROMANFLORIN Am avut un credit de nevoi personale pe care inainte de al achita (anticipat) integral m-am gandit sa cer bancii unele drepturi/\\"concesii\\", precum ... (vezi toată discuția)