avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de renuntare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de renuntare la judecata

Buna ziua,ce timbre am nevoie pentru a depune cererea de renuntare la judecata sau mai exact inafara de cererea in sine,de ce anume mai am nevoie.? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: polegnala , utilizator 17:50, 2 Februarie 2014
Cererea se face personal sau prin mandatar cu procura speciala. Atentie, nu puteti renunta la judecata daca nu ati platit taxele legale de timbru, in acest caz cererea se va anula ca netimbrata sau insuficient timbrata.
Pai si care sunt taxele alea?Asta nu stiu ,ce trebuie facut inainte de cerere?

Mai exact,care sunt timbrele alea?CUm se procedeaza.?Cererea o am facuta,mai trebuie sa ma duc sa iau timbrele si nu stiu de care si cum.

Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cererea de renunțare la judecată nu se timbrează. Domnul adisan s-a referit la timbrarea cererii de chemare în judecată.

Vă rog să nu mai scrieți mesaje consecutive. Puteți să editați un mesaj într-o perioadă de timp de 30 de minute de la postarea lui, folosind butonul ”Editează” (albastru, dreapta, jos).
Multumesc.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cerere de chemare in judecata emilalex emilalex pentru arenunta la cererea de chemare in judecata trebuie sa o timbrez inainte cu toata suma pe care treb sa o achit cu titlu de taxa de timbru? eu renunt la ... (vezi toată discuția)
timbrare insuficientă- consecinte in cazul neplatii diferentei solicitate parisor parisor Buna ziua! Discutam despre o succesiune care este la al 6-lea termen. Judecatorul a stabilit ca timbrarea nu a fost facuta pe toata masa partajabila si a ... (vezi toată discuția)
Cerere de renutare la judecata tudor9 tudor9 Buna ziua, Am si eu o nelanurire, si anume, daca trebuie timbrata cererea de renuntare la judecata. Am transmis o astfel de cerere si nu am timbrat-o. Era o ... (vezi toată discuția)