avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NOUL COD PENAL -INTERCEPTARI SI CORELARE PEDEPSE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NOUL COD PENAL -INTERCEPTARI SI CORELARE PEDEPSE

Buna ziua!
Interceptarile anterioare inceperii urmaririi penale cu 2 ani se iau in consideratie. Mentionez ca dosarul in cauza se aflat in faza apelului ca si cale de atac.
La instanta de fond a fost condamnat la 12 ani cf Lg 143/2000 art.2, alin 1 si 2. Are sanse sa primeasca o pedeapsa mai mica cf noului cod?
Am auzit ca daca pe vechea reglementare i s-a dat aproape de minimul special si pe noua reglementare ar trebui să i se dea la fel. E adevarat?
Va multumesc mult.:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:43, 2 Februarie 2014
Sunt valabile interceptarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reasezari (redozari) pedepse IoanaManuela IoanaManuela Credeti ca se vor face reasezarile de pedepse pentru cei condamnati pe vechiul cod (ma refer inainte de a 1 februarie 2014 ) ? Ati auzit ceva concret ? (vezi toată discuția)
Infractiune de trafic droguri de risc mika1 mika1 Iubitul meu a fost retinut ieri pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept si trafic de droguri de risc - art. 2 alin. 1 din legea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Adrian-3G Adrian-3G Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii ... (vezi toată discuția)