avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dupa lichidare / dizolvare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dupa lichidare / dizolvare firma

Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire dupa ce firma cu 2 asociati s-a dizolvat lichidat in instant sint deja 3 ani de atunci ,au ramas citeva utilaje la mine si citeva la asociat ,ce se poate face cu aceste utilaje ,le pot folosi ,celalant asociat daca vrea poate merge in instanta pentru partajarea lor am inteles ca dupa 3 ani de la dizolvare nu se m-ai poat face nimic ,vreau sa mentionez ca celalant asociat este fost sotie care am terminat divortul si partajarea bunurilor comune.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj firma la divort MarietaTM MarietaTM Divort fara copii. Sotul asociat unic la firma proprie infiintata in timpul casatoriei. Care sunt drepturile de care beneficiaza sotia din firma sotului si pe ... (vezi toată discuția)
Probleme srl cipu_mdl cipu_mdl Buna ziua, Am fost asociat intr-o firma de tip SRL. Problema este ca firma a fost radiata din oficiu pentru neprezentarea actelor contabile la termen. ... (vezi toată discuția)
Partaj ZOMONITA MIHAELA ZOMONITA MIHAELA Buna ziua . Sint divortata de fostul sot de 2 ani iar in timpul casatoriei noastre a infiintat o firma la care este singur ... (vezi toată discuția)