avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatie

Daca termin concediul de crestere copil pe 14 martie, plata indemnizatiei se face in luna martie pe jumatate de luna?Ma ingrijoreaza faptul ca voi avea doua luni, respectiv martie si aprilie cu veniturile in jumatate.
Cel mai recent răspuns: mayuk27 , utilizator 19:14, 2 Februarie 2014
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) o primiti pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 1 an sau 2 ani (dep[inde pentru ce varianta de CCC ati optat).

2. In luna aprilie veti primi indemnizatia pe luna martie, calculata proportional cu numarul de zile calendaristice din luna martie in care ati fost in CCC.

3. Incepand cu ziua urmatoare aceleia in care inceteaza plata indemnizatiei pentru CCC reluati activitatea pentru care veti primi salariu, asa ca nu vad ce venituri spuneti ca pierdeti.
Credeam ca plata de face pentru luna in curs nu pentru luna anterioara. Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de insotitor dandulaura dandulaura Buna.Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana in Martie 2015 si mi-a zis cineva ca pot fi si insotitorul bunicii mele care are dreptul la pensie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie savy savy Buna ziua, In cazul in care beneficiarul indemnizatiei pentru cresterea copilului \"pana la un 1 an\" se intoarce la munca in cat timp trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie 92Maria 92Maria Buna seara, ma numesc Maria, am un baietel de 4 luni si 3 saptamani, in prezent primesc alocatiapt crestere a copilului si indemnizatia(600 roni) ca am fost ... (vezi toată discuția)