avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... curiozitate
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

curiozitate

poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:51, 15 Aprilie 2009
siwdem a scris:

superb=D>
in cazul asta cred ca ma voi retrage din aceasta comunitate...
inteleg sa fie cenzurate mesajele obscene, antisemite, ori te miri pe ce alte criterii...dar sa cenzurezi o fraza care critica, care se vrea un apel la intelptciune...e ciudat

In sfarsit, am gasit topicul dvs.! Cateodata trebuie sa te ocupi mai atent de omul care scrie niste mesaje decat de mesaje in sine! Eu as zice ca intotdeauna trebuie sa te ocupi mai atent de omul care scrie mesaje de valoare.

Eu va rog sa nu va retrageti, in primul rand din considerentul ca mi-am dat seama ca va cunoasteti profesia. Si, sincera sa fiu, nu vreu sa ma "adun" cu oricine! Incerc sa nu o fac nici in viata reala, nu stiu de ce as face-o in cea virtuala!

Si mie mi se par ciudate multe lucruri, pornind de la faptul ca, de luni incoace, duc un adevarat razboi ca sa pot publica un mesaj in forumul Avocatnet si ajungand la acela ca unul dintre moderatori este doru1981; un prenume insotit de o insiruire de cifre sunt, pentru mine, o dovada de lipsa de respect.

Recunosc, nici eu nu sunt usa de biserica si, traind in Romania, printre multi incompetenti ajunsi in functii, nici nu voi deveni.

Dar de ce m-as retrage tocmai cand incepe greul? Mie imi plac razboaiele; port aplicat fiecare batalie incercand, la finalul fiecareia, sa fiu castigatorul. In fond, poti castiga un razboi si daca ai castigat, comparativ cu "dusmanul", mai multe batalii.

Presupun ca v-ati gandit si la posibilitatea ca mesajul sa fi fost editat din nestiinta/necunoastere.
Indiferent de motiv, nu sunt de acord cu propozitia "alegerea va apartine in totalitate". Un admin nu trebuie sa piarda un consultant bun, nu mai merge bine afacerea! Pentru ca, in fond, este o afacere si, din acest punct de vedere, totul pentru mine este in regula!

Ne "vedem" in continuare!

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

Fiindca tot se pune problema in cauza, hai sa imi spun si eu parerea.

Regulamentul incepe cu un paragraf la care eu unul am tinut in mod special sa fie trecut acolo:


Nimeni nu isi doreste ca acest forum sa devina un fel de stat politienesc. Pe de alta parte insa, cu totii suntem deranjati de atitudinile unora care au prea putin respect pentru ceilalti atunci cand comunica. Toti utilizatorii sunt foarte importanti pentru Comunitatea Avocatnet.ro, dar consideram ca uneori trebuie sa alegi intre reguli si anarhie. Si solutia nu poate fi decat instituirea de reguli si respectul pentru liberul arbitru al fiecaruia.


@gabriela: doru1981 este unul dintre programatori. Ca sa poti face treaba intr-un forum, trebuie sa ai cont. E simplu si am mai dat explicatia asta de multe ori. Faptul ca il acuzi de lipsa de bun simt mi se pare lipsa de bun simt.

Ti-am mai explicat de cateva ori ca problemele legate de logarea in forum nu se datoreaza Avocatnet.ro ci se datoreaza browser-ului tau. Am fost alaturi de tine la rezolvarea problemei si mi-ai trimis mesaj ca s-a rezolvat. Daca asta inseamna ca duci un razboi cu ceva, atunci probabil ca avem o diferenta de opinie in privinta notiunii de razboi.

Daca pornim de la ideea asta, am mai spus-o si in alte contexte ca nu cred ca le putem face pe toate. Nu putem fi peste tot in acelasi timp si nu putem face mai mult decat incercam sa facem. Adica tot ce putem.

De aceea exista moderatori si admini. Care au tot suportul nostru. Care sunt unul si acelasi lucru cu Avocatnet.ro, din aceasta perspectiva.

Lucrurile spuse de tine mai sus sunt extrem de ofensatoare, daca stau sa ma gandesc. Adica eu fac tot posibilul sa te ajut sa rezolvi chiar si problemele care nu sunt legate de afacerea mea si acum ma trezesc ca tot eu sunt omul negru.

Nu-mi place lucrul asta si prefer sa imi tin gura, ca as putea fi mult mai acid.

@siwdem: Am o mare rugaminte. De acum inainte, cand acuzati un moderator sau un admin, spuneti exact care e problema. Sa stiu si eu ce sa urmaresc. Pentru ca altfel, acuzatia ca un moderator v-a cenzurat e egala cu 0. Nimeni nu poate verifica o chestie volatila.

Repet si ma opresc aici. Nimeni n-a spus ca suntem perfecti si nici ca suntem altceva decat suntem.

Avem nevoie de reguli, prin urmare avem nevoie de moderatori sau admini.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2009
Alin Popescu, administrator
Utilizatorul doru1981 imi apartine, il folosesc pentru a testa facilitatile moderatorilor. Cat despre folosirea nickname-urilor pe acest forum, eu cred ca am libertatea, la fel ca oricine, de a-mi pastra anonimatul fara sa fiu condamnat, atata vreme cat nickname-ul meu nu contine cuvinte obscene si nu aduce ofense nimanui.
Poate ar fi cazul sa ne gandim si la adelaida_07, tot moderator si tot cu username format din nume si cifre? :innocent:
Domnule Alin Popescu,

1. N-am acuzat pe nimeni de lipsa de bun simt, pur si simplu asa ii percep pe toti cei care folosesc nick-uri.

2. N-am vrut sa spun nimic ofensator la adresa Avocatnet, mi-am exprimat opinia in limitele permise de art. 30 din Constitutie.

3. Nici daca ma loveati cu un par direct in cap nu ma simteam mai prost!

4. Inutil sa mai spun ca nu am condamnat pe nimeni, nu am acest drept!

Alte discuții în legătură

Va rog sa stergeti conturile de consultant si de utilizator! va multumesc! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea \"O lupta-i viata, deci te lupta...\". Exceptand faptul ca voi acorda intotdeauna mare atentie [b]unui om[/b], cam asta era esenta mesajului meu din topicul ... (vezi toată discuția)
Exista o invazie de prost gust,de"caterinca" de cartier ,de justitiarism de gasca si de agramatisme Radu Gabrian Radu Gabrian Cred ca in ultima vreme au devenit deranjante,interventiile si comentariile unor persoane,care nu au nimic comun cu activitatea acestui forum. De la ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa unui ascultator ContSters159631 ContSters159631 Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana \"publica\" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau ... (vezi toată discuția)