avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de folosinta

Buna ziua!

AS dori sa stiu va relatez umatoarea problema : am cumparat o cladire de la o societate (ca si mijloc fix) , iar terenul pe care se afla cladirea este a statului, dar acea firma avea deptul de folosinta asupra terenului de pe langa caldire in suprafata de 500mp , iar acest drept este inscris si in CF.

Intrebare: Eu beneficiez in continuare de acel drept de folosinta sau trebuie sa fac alt act cu autoritatile locale?
Va multunmesc!

Alte discuții în legătură

Instrainare teren de catre primarie fara despagubire kontazyan kontazyan Buna ziua, Descrierea situatiei: Pe baza L18/91 am un titlu de proprietate pentru un teren extravilan.Pe terenul respectiv se afla o cladire construita in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa pikusz pikusz cum procedez daca in actul de vanzare-cumparare terenul are 500mp la fel sin in Cf-ul, dar acum la intabularea casei construite terenul remasurat are doar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren Leri Leri Buna ziua! As dori sa stiu daca pentru apartamentele pentru care este prevazuta in Cartea Funciara si o cota de teren in folosinta se datoreaza atat impozit pe ... (vezi toată discuția)