D392 se refera numai la operatiunile efectuate in tara? Daca eu (Intrpr.Individ.) prestez numai pt.clienti externi mai trebuie sa completez sectiunea IV "Livrari de bunuri si prestari de servicii catre" ?
Am achizitionat auto SH de la un individ din tara. Respectiva achizitie se trece in D392B?
Da. D. 392,in speta 392 B, se refera doar la livrari de bunuri/prestari servicii in interiorul tarii. Deci nu trebuie sa completati sectiunea IV.
Pentru achizitia auto SH trebuie sa completati sectiunea V 2.
Inca o lamurire, va rog!
Se trec numai achizitiile ce au la baza o factura, sau si achizitiile pt.care am bon fiscal cu CIF-ul I.I. (achizitiile de carburant, de ex.)?
Achizitiile pe baza de bon fiscal fara CIF-ul cumparatorului se trec?
Dar factura de energie electrica, care este pe numele sotiei (am sediul in locuinta personala pt.care am contract de comodat)?
Multumesc!
Se trec : achizitiile pe baza de factura insotita de chitanta sau bon fiscal,cele pe baza de bon fiscal cu CIF I.I., iar cele pe baza de bon fiscal fara CIFcumparator se trec daca se intocmeste NIR pentru aceste achizitii(urmate de bonuri de consum,pe masura trecerii in consum).Factura de energie electrica sau alte utilitati care nu sunt emise pe I.I.nu se trec.
Completare d392b
contawest
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati la completarea d392 B
Achizitiile de bunuri si prestari servicii efectuate pe baza de bon fiscal pana in 100 euro care nu ... (vezi toată discuția)