avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... deschiderea unui notariat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

deschiderea unui notariat

Am apelat la modalitatea aceasta, considerand-o o sursa sigura pt. a afla un raspuns concret la intrebarea mea, din partea unor specialisti: "care sunt conditiile de indeplinit pt. a deveni notar?" si "la nivel de studii, terminand o facultate de drept, dar la specializarea Administratie Publica, de ex., este o conditie eliminatorie?"
vezi site-ul www.uniuneanotarilor.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca lucrez la un notar, pot sa sustin examenul pentru a deveni notar, nu notar stagiar? alinastancu2010 alinastancu2010 Buna ziua. Mai apelez o data la informatiile dumneavoastra si sper sa-mi fie iertata ignoranta: ce urmeaza dupa ce o persoana intra la INM?? cum sunt cursurile ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Profesia de consilier juridic s0pty s0pty se poate deveni consilier juridic cu o facultate facuta la ID sau FR ? (distanta sau fara frecventa) (vezi toată discuția)