avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt calificat

buna seara sotul meu are 2 pedepse de furt.calificat pt una ia dat 4ani si 6 luni pentru ceallata 4 ani.la contopire ia mai dat din cea de 4 ani 4 luni are o pedeapsa de 5ani in total executati pana azi zi la zi 4 ani.noul cod il avantajeaza cu ceva poate sa fie liberat?la liberarea conditionata ia admiso de doua ori dar ia facut recurs procuratura.se poate face ceva cu NCP?
Cel mai recent răspuns: Madalina2526 , utilizator 11:43, 3 Februarie 2014
Pe liberare trebuia sa ii angajati avocat la recurs.
Avea sanse mari cu avocat angajat...daca era aparat foarte bine si argumentat...
Acum nu ramane decat sa asteptati o noua liberare...
am avut avocat dar degeaba.deci cu NCP sa inteleg ca nu rezolv nimic.am obs ca la multi lea scazut pedepsele de furt de la 4ani la 3 ani cat prevede NCP.se mai poate cere vreo cerere de reevaluare a pedepselor sau mai bn merg pe recurs?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
Condamnare 4ani si 6luni bufalocris bufalocris buna sunt o persoana care a fost condamnata de tribunal la 7 ani cu executare fara sa fie audiat fara sa fie audiati martorii am fost judecat in libertate ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)