avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS rezidenti in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS rezidenti in strainatate

Buna seara,
Pentru un cetatean roman rezident in Canada, care obtine venituri din chirii in Romania, exista obligativitatea platii CASS? Daca nu, trebuie indeplinite anumite formalitati pentru scutirea de la plata CASS?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cass pentru cei care se reintorc in tara si nu au resedinta fiscala ender1986 ender1986 Buna ziua In primul rind scuzati pentru limbajul butucanos. Eu stau in Canada din anii 90, si nu am fost niciodata in evidentza fiscala, in Romania, ... (vezi toată discuția)
Contributie cass aferenta veniturilor din cedarea folosintei bunurilor pentru cetateni ue IolandaMarin IolandaMarin Buna ziua,, Pentru un cetatean UE care obtine in Romania venituri din cedarea folosintei bunurilor, pe langa impozitul de 10% se plateste si CASS? In anii ... (vezi toată discuția)
Rezident în italia Ciovar ionica Ciovar ionica Bună seara va rog să îmi dați o informatie. Eu locuiesc in italia din 2008 cu acte în regulă cu amândouă fetițe una e născută in italia. Eu dacă ... (vezi toată discuția)