avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezident în Italia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezident în Italia

Bună seara va rog să îmi dați o informatie. Eu locuiesc in italia din 2008 cu acte în regulă cu amândouă fetițe una e născută in italia. Eu dacă declar veniturile in fiecare an aici în italia plătesc toate taxele aici eu stau permanent in italia, doar trei săptămâni pe an in Romania . Trebuie să mai declar veniturile și în românia? Nu știu cât poate fi adevărat ce citesc pe anumite situri, pentru asta vă scriu dumneavoastra pentru a mă informa sigur. Să zicem dreptatea avem un salar de 500 de euro pe lună din asta plătești chirie 350de euro plătești grădinița privată la copil , liceul la copilul mai mare tu săracu om cum te mai îmbraci ce mai mănânci???? Multumesc anticipat o seară bună.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:40, 17 Decembrie 2016
Ca rezident italian nu trebuie sa platiti impozite in romania pentru veniturile obtinute in Italia, chiar daca sunteti cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea dublei cetatenii Teoaca Simona Teoaca Simona Copil nascut in italia din parinti romani cu certificat romanesc si totodata si italian cu pasaport romanesc si buletin italian cu virsta de 12 ani poate avea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, minor dubla cetatenie (romana si italiana), incredintare rox1987 rox1987 buna ziua.sunt cetatean roman.am un copil de 5 ani impreuna cu un cetatean italian.avem un acord de mediere in care fata ar fi trebuit sa stea 2 luni in ... (vezi toată discuția)
Divort in romania sau italia? anetadiaconu anetadiaconu O romanca casatorita legal de un an si jumatate in Italia cu un cetatean italian, are rezidenta in Italia . Casatoria a fost oficiata in Italia. Din ... (vezi toată discuția)