Bună seara va rog să îmi dați o informatie. Eu locuiesc in italia din 2008 cu acte în regulă cu amândouă fetițe una e născută in italia. Eu dacă declar veniturile in fiecare an aici în italia plătesc toate taxele aici eu stau permanent in italia, doar trei săptămâni pe an in Romania . Trebuie să mai declar veniturile și în românia? Nu știu cât poate fi adevărat ce citesc pe anumite situri, pentru asta vă scriu dumneavoastra pentru a mă informa sigur. Să zicem dreptatea avem un salar de 500 de euro pe lună din asta plătești chirie 350de euro plătești grădinița privată la copil , liceul la copilul mai mare tu săracu om cum te mai îmbraci ce mai mănânci???? Multumesc anticipat o seară bună.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.