avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare abonamente salon cosmetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare abonamente salon cosmetic

Buna ziua, am preluat un salon de cosmetica de cateva zile. Am vazut ca multe abonamente sunt inca in curs, iar fostii proprietari nu au mentionat nimic de acest aspect, decat ca mai sunt "cateva" abonamente. La un studiu mai atent pe fisa cu clienti, am vazut ca sunt nu mai putin de 30 de cliente care au facut abonamentele din luna octombrie, si care mai erau inca valabile dupa 5 luni. Am vreo baza legala de a anula abonamentele avand in vedere ca fostii proprietari nu vor sa imi inapoieze o parte din bani? Pot pati ceva daca anulez abonamentele, totodata acordand avantaje daca clientii incheie noi abonamente? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatii persoane fizice si persoane juridice carmen silva carmen silva S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane. La momentul respectiv contractul s-a facut astfel: " X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui abonament orange Lili69 Lili69 In octombrie 2017 am cumpărat un telefon la abonament Orange,durata contractului fiind de doi ani.Atunci mi s-a spus că,după 18 luni pot opta pentru o ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)