avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa ma prezint fara avocat la primul termen al unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa ma prezint fara avocat la primul termen al unui proces penal?

La primul termen al unui proces penal la care am fost citat am depus cerere de acordare a unui nou termen pentru angajarea unui avocat. Ca urmare, din lipsa de procedura precum si pentru angajarea unor avocati pentru cei implicati in proces, s-a acordat un nou termen.
Problema mea consta in faptul ca din lipsa banilor momentan nu am reusit angajarea unui avocat pentru a se prezenta la acest termen. In acest sens intrebarea mea este daca ma pot prezenta lacest termen ,acest sens, fara avocat ,sau daca mai am dreptul de a cere un nou termen fara a fi acuzat de rea credinta.
In eventualitatea unui raspuns va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: danield11 , utilizator 16:06, 4 Februarie 2014
Nu va mai da un nou termen.
Dar pot sa ma prezinta fara avocat, si sa il angajez ulterior? Trebuie sa anunt ca nu am avocat?
Va puteti angaja ulterior avocat.
Doar sa nu se termine procesul la primul termen.
Multumesc mult pentru raspuns. Cauza s-a amanat si a fost retrimisa in Camera de Consiliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum formulez o cerere pentru lipsa aparare kaoma kaoma am un proces si nu am aparare si am inteles ca pot sa depun o cerere pt lipsa aparare ,pentru ca procesul sa fie amanat. Rog urgent. Multumiri. (vezi toată discuția)
Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen intr-un proces? ionelz ionelz Buna ziua. Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen intr-un proces? Am avut la cineva un spatiu comercial inchiriat, am bagat multi bani in el, am ... (vezi toată discuția)