avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de colaborare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de colaborare

Buna ziua!
As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa indeplineasca anumite conditii pentru viitoarele locuri de munca
Exista posibilitatea incheierii unui contract de colaborare intre o persoana fizica si o firma de plasare locuri de munca in strainatate, firma romaneasca sau agentie de intermediere locuri de munca, firma din strainatate? Mai exact ca recruter personal ? Daca da sub ce forma? Sau, sunt obligata sa imi fac o firma(PFA, II sau SRL) cu un anumit cod CAEN ?
Intreb pentru ca o prietena are un contract de colaborare cu o firma oarecare X prin care se stipuleaza ca dansa ca recruter personal, recruteaza, intocmeste dosarul candidatului si il inainteaza firmei si in momentul in care se incheie contractul si candidatul pleaca la munca este remunerata pentru munca de recruter prestata.Nu stiu insa daca este legal acest contract sau nu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ohiki , utilizator 10:50, 3 Februarie 2014
Nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)