avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Buna ziua am si eu o intrebare,sotul meu a fost condamnat la 7 ani pentru inselaciune ali 1 2si 3,acum dupa noul cod penal la ce alineat se incadreaza adica pedeapsa scade la 5 ani sau la 3 ani.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 11:23, 3 Februarie 2014
cf art 244 alin 3, "impacarea partilor inlatura raspunderea penala", ati putea incerca o mediere intre el si victima, astfel ar fi absolvit de toata problema. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mediere-eliberare? oltul oltul o cunostinta a fost arestat preventiv pentru inselaciune? daca face un contract de mediere va fi eliberat? cum sa faca? sa imputerniceze pe cineva? dar cum sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea - noul cod penal ContSters306297 ContSters306297 Pentru o persoana inchisa din luna octombrie 2013 in baza art 215 alin 123 din actualul Cod Penal, mai exact alin 3 referitor la inselaciunea in conventii, ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal nu mai are infractiunea de inselaciune? all3ss1o all3ss1o Buna seara am auzit azi un zvon de la un prieten de al meu inchis care este inchis pentru inselaciune in forma continuata pe mai multe dosare cu noul cod ... (vezi toată discuția)