avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare persoana la alta societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare persoana la alta societate

Buna ziua, am doua societati comerciale la care sunt administrator. As dori sa detasez un lucrator de la societatea angajatoare la cealalta. Ce documente trebuie sa intocmesc. Mentionez ca plata salariului o va face societatea angajatoare, ambele societati fiind românesti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 3 Februarie 2014
Vedeti acest articol "Procedura de detasare pe teritoriul Romaniei"
[ link extern ]
Nu stiu daca va referiti la detasare sau la delegare ...
whynotsteff a scris:

... As dori sa detasez un lucrator de la societatea angajatoare la cealalta. ...


Este vorba despre detasare si nu delegare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare in strainatate vs detasare transnationala Geri2021 Geri2021 Buna ziua! Ati putea oare sa ma ajutati cu lamurirea unei situatii neclare privind [b]detasarea transnationala[/b] vs [b]delegarea externa[/b]? O firma ce ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Detasare (angajare) muncitori calificati din ucraina ingrid.ieletzky ingrid.ieletzky Buna ziua, Dorim sa detasam( daca nu se poate chiar sa angajam )10 muncitori calificati din Ucraina. Legea 344/2006 face referire la \"a) salariat detaşat pe ... (vezi toată discuția)