avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit "impozit"
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

"impozit"

am niste prieteni care anul trecut si-au deschis o agentie imobiliara, platitori de impozit pe profit. care nu a mers deloc. nu au avut salariati, iar veniturile soc pe anul 2008 au fost in suma de 600,00ron.soc. a fost in pierdere. la inceput nu s-au grabit sa suspende activitatea sperand ca se va redresa, apoi au neglijat, la randul lor devenind angajati la alte soc.
intrebarea mea este daca sunt obligati la impozit si ce suma ? ei au zis ca merg sa suspende activitatea, probabil in mai se va finaliza.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:16, 15 Aprilie 2009
Sunt obligati a plateasca 2200 pe an, pentru ca se incadreaza la venituri pana in 52000 in 2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug.22-imp.profit 2010 camicami camicami Cum interpretam prevederea din OUG.22/2010 referitoare la soc.infiintate in cursul anului precedent,care nu au fost obligate la plata impozitului minim ? ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pushtiulk pushtiulk Buna ziua, Urmaresc de ceva timp acest site cu informatii foarte utile, dar abia acum m-am inregistrat pe acest site. M-ar interesa o informatie legata de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pierdere? Laurentiu Filip Laurentiu Filip Din anul 2008 firma mea a intrat pe pierderi datorita investitiilor in utilaje. Pana acum cu toate eforturile nu am reusit sa o redresez. Fiind platitoare de ... (vezi toată discuția)