avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită citarea pentru investirea B.O.
Discuție deschisă în Executare silită

citarea pentru investirea B.O.

aveti idee, daca instanta poate dispune citarea creditorului la o cerere de investire, chiar daca se judeca in camera de consiliu, pentru ca am introdus niste cereri fara sa platesc taxa de timbru!
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 09:41, 15 Aprilie 2009
Se judeca in camera de consiliu, fara citarea partilor. Verificati ce nr de dosar a primit si depuneti chitantele la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru la sala de consiliu?? mieluu mieluu in hotarirea de la judecatorie scrie asa-in baza art.63 din legea....,dispune restituirea taxei timbru catre reclamanta(eu) a sumei de XX,achitata cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Executare silita - bo ENGFULL ENGFULL am un bo refuzat de banca pentru lipsa de disponibil fac o recapitulare si daca gresesc sa omit ceva poate primesc atentionari si sfaturi.... cerere la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)