avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... \\"Pedepsire\\" avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

"Pedepsire" avocat

Daca am avut un avocat, pe care l-am platit, dar care nu a facut nimic in dosarul meu, la fond, ce pot face? Adica am schimbat deja avocatul, dar pe langa faptul ca am dat niste bani degeaba, mai sunt si in situatia de a pierde procesul! Nu a facut nimic in sensul ca nu a cerut administrarea unor probe, nu a discutat probele care se aflau deja la dosar, cred ca nici macar nu a citit dosarul. Il pot reclama undeva? Sau pot face altceva?
Cel mai recent răspuns: justaguy000 , utilizator 12:55, 8 Februarie 2014
depuneti plangere la baroul de care apartine insotita de actele pe care va intemeiati plangerea
multumesc pentru raspuns. si ce risca un astfel de avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in raspundere contractuala impotriva unui avocat htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu opinia dvs intr-o speta. Un cunscut a pierdut pe fond un proces. A angajat pentru recurs un avocat, a incheiat ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu a reprezentat interesele clientului ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Bunica mea a contractat un avocat in actiunea de anulare act din pricina unei clauze de ingrijire neindeplinite. A pierdut procesul in fata primei ... (vezi toată discuția)
In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ... Ionut61 Ionut61 In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva ... (vezi toată discuția)