Buna ziua! Am fost sanctionata de Politia rutiera pentru neacordare prioritate pietoni cu suspendarea dreptului de conduce pe o perioada de 30 de zile.
Am contestat procesul verbal de contraventie, a fost audiat un martor care a declarat ca nu era niciun pieton angajat in intersectie, ca intersectia era semaforizata. Politia nu a depus nicio plasa foto, inregistrare video, decat intampinare
La prima instanta am castigat.
Acum Politia a facut apel unde a depus planse foto in care se vede o masina care nu acorda prioritate pietonilor, insa din poze nu se vede nr de inmatriculare, nici soferul, nu este nici data si nici ora mentionata pe poze.
Pozele sunt de la camerele detinute Primarie, Politia in momentul sanctionarii mele neefectuand nicio poze sau inregistrare.
As avea vreo sansa sa castig si in apel?
Se pot folosi camerele primariei de catre politie avand in vedere ca nu se vede nr de inmatriculare, nu este trecuta data, ora cand s-a petrecut evenimentul?
Multumesc anticipat!
Se pot folosi acele imagini, insa Dvs. le puteti contesta pe considerentul ca nu se poate identifica autoturismul. Si chiar daca s-ar identifica, nu exista datele cu privire la ora si la data.
Fotografiile nu sunt concludente ]n sensul imposibilitatii identificarii numarului de identificare a autoturismului.Dupa inregistrarile camerelor video pentru supraveguerea traficului rutier se poate identifica data si ora la care s-a facut respectiva inregistrare.
ing. Ioan Ciobanu