avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca conform noului cod penal o pedeapsa de 8 luni din 2011 cu suspendare si 6 ani cu executare pentru aderare la grup infractional si frauda informatica se incadreaza la art 80 renuntarea la aplicarea pedepsei.
Multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: dodan , utilizator 16:22, 3 Februarie 2014
Daca ati fost condamnat definitiv nu se poate.
Multumesc pentru raspuns.
Este vorba de o cunostinta si din cate am inteles in luna aprilie urmeaza sa mai aiba o infatisare (sper sa ma exprim corect).
In momentul acesta este liber si asteapta rezultatul din aprilie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua 2 suspendari ... stiu ca e o iluzie ... da as vrea sa visez in continuare . mr_tattoo mr_tattoo AM o suspendare de 1 an pentru inselaciune in forma continuata , fals sub semnatura privata , fals in inscrisuri oficiale . In termenul de incercare am comis o ... (vezi toată discuția)
2 suspendari..? bixtonim bixtonim buna ziua , in 2011 am fost arestat pt frauda informatica ,sprijinirea si aderarea unui grup infractional si eliberat 4 luni mai tarziu. dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata-ralu lung.raluca lung.raluca Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la ... (vezi toată discuția)