avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 suspendari..?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 suspendari..?

buna ziua , in 2011 am fost arestat pt frauda informatica ,sprijinirea si aderarea unui grup infractional si eliberat 4 luni mai tarziu. dupa ce am fost eliberat 2 ani mai tarziu am fost condamnat cu 1 an cu suspendare pt complicitate la furt . Acum am fost chemat la procuratura sa ma instiinteze ca ma trimit in judecata cu dosarul din 2011 si ca voi fi judecat pe vechiul cod(ceea ce am inteles ca pt persoanele aflate in situatia mea e mult mai bine) . Am vreo sansa de o noua suspendare ,tinand cont ca pagube nu am facut ?

Multumesc anticipat
Inteleg ca infractiunea (din 2011) este savarsita înainte de pronunţarea hotărârii prin care s-a dispus suspendarea pentru infractiunea de furt, astfel, in cazul unei noi condamnari, instanta anuleaza suspendarea conditionata si aplica regulile de la concursul de infractiuni.
Este posibil daca pedeapsa rezultanta în urma contopirii nu depăşeşte 2 ani sa aplice din nou dispoziţiile art. 81 C.P din 1969.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala adrian10987 adrian10987 buna ziua!! am si eu o problema si anume ca..........detin un srl si in urma unui control afp dansii au gasit cateva facturi neinregistrate de catre contabila ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)
Pot lua 2 suspendari ... stiu ca e o iluzie ... da as vrea sa visez in continuare . mr_tattoo mr_tattoo AM o suspendare de 1 an pentru inselaciune in forma continuata , fals sub semnatura privata , fals in inscrisuri oficiale . In termenul de incercare am comis o ... (vezi toată discuția)