avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru asiguratoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru asiguratoriu

am un apartament cu un contract de ipoteca si sechestru asigurator si urmeaza sa fie executat saptamana viitoare.
Un prieten ma imprumuta cu bani ca sa platesc primul contract dar vrea si el un contract cu ipoteca si aechestru asigurator.
Vreau sa stiu daca mai pot sa fac un contract de ipoteca si sechestru asigurator care sa intre in viguare dupa achitatrea primului contract.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:04, 4 Februarie 2014
Buna ziua,

Cred ca nu va exprimati tocmai corect. Cum adica aveti sechestru asigurator? Nu e cumva inscrisa o somatie? Nu e tocmai acelasi lucru.

Nu se poate inscrie ipoteca daca banca are inscrisa interdicite de ipotecare, pana cand nu se radiaza ipoteca bancii, iar banca nu o radiaza decat daca platiti . Totul se invarte in cerc. Va trebui sa primit de la banca un acord de ipotecare, care va fi conditionat de plata sumei in contul bancii, urmand ca banca sa radieze deindata ipoteca pentru a se putea inscrie cealalta ipoteca. Nu exista ipoteca cu sechestru asigurator. Sechestrul asigurator il pune executorul bugetar sau procurorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare sechestru asigurator asupra imobil cu antecontract de vanzare deja notat vivisun vivisun Buna, Poate creditorul (banca) sa-si noteze in CF sechestru asigurator asupra unui imobil care nu a fost niciodata ipotecat si care are un antecontract de ... (vezi toată discuția)
Ipoteca executionala = ipoteca legala ??? vio c vio c caz concret: in urma derularii procedurii de executare silita efectuata asupra bunurilor unui debitor de o institutie bugetara in baza OG nr. 61/2002, la ... (vezi toată discuția)
Instituirea unei ipoteci asupra unui imobil sechestrat amyamy amyamy As vrea sa va cer parerea cu privire la urmatoarea situatie: Am un imobil asupra caruia este instituit un sechestru asigurator inscris in cartea funciara pana ... (vezi toată discuția)