avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua!

care este pedeapsa pe care o poate primii,daca va fi gasit vinovat Penescu pt dare de mita?
Cel mai recent răspuns: citadinul , utilizator 10:26, 18 Aprilie 2009
depinde de aprecierea instantei.. pedeapsa poate fi cuprinsa intre 6 luni si 5 ani.
Cine mai urmeaza,:)
ori sunteti optimist, ori sunteti pesimist, inca nu-mi dau seama... chiar credeti ca va fi gasit vinovat si va fi condamnat.
eu cred ca va fi achitat, v-a da statul in judecata si va fi si despagubit pentru ca i-a fost creat un prejudiciu.

av zaharia f.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2009
AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN, Avocat
ce va faceti sa credeti ca va fi achitat?ca unul care am avut ocazia sa-l cunosc personal,il cred in stare de lucruri mult mai grave decat dare de mita
ZFCALIN a scris:

ori sunteti optimist, ori sunteti pesimist, inca nu-mi dau seama... chiar credeti ca va fi gasit vinovat si va fi condamnat.
eu cred ca va fi achitat, v-a da statul in judecata si va fi si despagubit pentru ca i-a fost creat un prejudiciu.

av zaharia f.

Si cei care au primit bani,ce se va intimpla cu ei?
:)

Alte discuții în legătură

Infractiunea de dare de mita- ce se poate solicita in apel? ovidiu_pop93 ovidiu_pop93 Buna ziua, Ce s-ar putea cere pentru o solutie mai favorabila prin cererea de apel impotriva unei sentinte penale prin care X a fost condamnat la pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Lege,procedura.... oare si echitate sociala ?? 4law 4law cITEZ DIN MINE \"Legea...ea este ce este ...!!!\" . Sa traim dupa legi, sa ne judecam asa cum cere procedura ..dar de cate ori se intalneste procedura cu ... (vezi toată discuția)
Civil sau penal? Thunder42 Thunder42 O persoana condamnata pentru inselaciune,deci care are atat cazier cat si interzicerea exercitarii drepturilor prevazute in art.64 cp,cu exceptia celor ... (vezi toată discuția)