avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil major inscris la o alta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil major inscris la o alta facultate in fiecare an

Buna ziua, Intrebarea mea este daca copilul major care nu a terminat prima facultate (a renuntat) si s-a inscris la alta in anul urmator mai dispune de pensie alimentara, si daca conteaza tipul de invatamant, la zi, seral, etc. ori daca are un job in timpul facultatii
Multumesc
nu mai exista seral. trebuie sa fie la zi.pana la 25 ani. nu conteaza ca s-a schimbat
26 de ani si conteaza daca munceste, sigur.
Pentru a dovedi reaua credinta e nevoie de mai mult decat faptul ca se inscrie la alta facultate mereu. De exemplu, frecventa la cursuri etc.
AVLIL a scris:

26 de ani si conteaza daca munceste, sigur.
Pentru a dovedi reaua credinta e nevoie de mai mult decat faptul ca se inscrie la alta facultate mereu. De exemplu, frecventa la cursuri etc.

multumesc
Pensia de intretinere poate fi acordata pana la implinirea varstei de 26 de ani, daca este intrunita starea de nevoie si este desavarsita pregatirea profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de intretinere daca sunt la a doua facultate? andreicostel andreicostel Buna ziua, Deschid aceasta discutie in legatura cu o pensie de intretinere. Anul acesta o sa absolv cursurile de master, iar din toamna as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)