avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Baza de date Preventel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Baza de date Preventel

Buna ziua,

Ca urmare a faptului ca am dorit sa fac abonament la o companie de telefonie mobile, am descoperit ca figurez in baza de date PREVENTEL pentru un o datorie de acum 10 ani achitata.

Este corect acest fapt, mai ales ca din aceasta cauza respective companie mi-a cerut o garantie de 100 ron pentru 6 luni?

Am renuntat la abonament deoarece sunt alternative, dar am considerat ca o jignire situatia respectiva (exclude faptul ca fiecare companie de telefonie cere oricum o garantie la achizitia unui abonament).

Unde trebuie sa semnalez acest fapt ca sa nu mai figurez acolo? Se poate face ceva in acest sens?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Eos-ksi si orange ruxandram ruxandram Buna ziua. Saptamana trecuta am incercat sa achizitonez un serviciu de la providerul de telefonie Vodafone, respectiv portarea numarului de la Orange. Aflu cu ... (vezi toată discuția)
Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit 13cents 13cents Salut, As vrea sa stiu daca un debit,se prescrie dupa o perioada de 3 ani.Acum cateva zile am fost informat cum ca as figura cu o datorie ... (vezi toată discuția)