avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... D392A pentru 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

D392A pentru 2013

A aparut D392A pentru 2013, de unde descarcam? Ce inseamna se depune pe suport electronic, este suficient un stick de pe care sa preia declaratia?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:39, 4 Februarie 2014
Aveti aici link-ul de pe site-ul anaf.

[ link extern ]

Suport electronic:CD sau discheta(mai rar). Suportul electronic ramane, de obicei, la ghiseu.Daca vreti sa va lasati stickul acolo...:)

Programul se descarca din portalul ANAF/formulare. Suportul electronic poate fi atat stick cat si CD. Daca,urmare descarcarii programului,dupa completarea formularului poate fi posibila listarea cu cod de bare,nu cred ca mai este necesar suportul electronic.
In linkul trimis este declaratia pentru 2012, pentru 2013 a aparut?
Intrati pe linkul pe care vi l-am dat in postarea anterioara, si cititi cu atentie.:) Este formular si pentru anul 2013. Este versiunea 1.0.6. din 24.01.2014
are cod de bara de ce mai trebuie CD?

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)