avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare corecta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare corecta

Va rog sa-mi spune-ti la ce fapta se incadreaza,omisiunea de a transcrie intr-o declaratie de martor data in fata unei comisii de disciplina,toate relatarile facute atat de martor cat si intrebari adresate de cel invinuit.Secretarul comisiei de disciplina ,a recunoscut ca datorita grabei a uitat sa transcrie in totalitate tot ce s-a discutat .Dar datorita lipsei unor paragrafe esentiale din acea declaratie eu,nu am putut sa-mi fac apararea .Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratie ca inculpat anonim013 anonim013 In urma unui accident, am fost chemat la politie sa dau o declaratie, eu fiind in calitate de inculpat. Fiind de putin timp major, m-am lasat ghidat de ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal cercetare disciplinara smeagull smeagull Salut, Este obligatoriu dpdv legal ca p-v de cercetare disciplinara sa fie semnat de angajatul cercetat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Minor lovit de un vecin Laurentiumaill Laurentiumaill Nu de mult timp ( 2 sapt ) fiul meu de ( 12ani ) a fost batut de-un vecin care abia a implinit frumoasa varsta de 18 ani , varsta care-i da dreptul sa faca ... (vezi toată discuția)