avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte pierdute

Buna ziua. Ma numesc B.F.si am nevoie de ajutorul d-vs. Tatal meu este nascut in sat Dersida, com Bobota, Salaj, dar de 45 de ani locuieste in Motru. Cand a murit bunicul meu in iulie 1977, fratii care erau in viata au renuntat la casa si gradina(ograda) in favoarea tatalui meu, actul facandu-se la un notar in Simleul Silvaniei. Tatal a platit actele, dar nu le-a ridicat niciodata, acel notar nemaifiind in Simleu. Puteti sa-mi spuneti unde putem gasi acum acele acte.
Multumesc. Astept raspunsul d-vs.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:21, 4 Februarie 2014
Buna ziua, va trebui sa va interesati la arhiva camerei notarilor in a carei raza administrativa se afla,, Simleul Silvaniei''. (ca zona de competenta)
Ma tem ca sunt sanse mari ca actele sa nu fi fost facute. Notarul nu face actele si sta si-asteapta sa vina cineva sa le ridice, notarul face actele cand se semneaza declaratiile si se platesc si taxele.
Exista varianta sa se fi achitat partial onorariu sau alte taxe la deschiderea dosarului si acesta sa nu se fi finalizat niciodata.
Incercati la Camera Notarilor din acel judet, acolo aflati daca s-a dezbatut succesiunea dupa bunicul dv.

Nu mai publicati date personale ca nume, adrese, CNP etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor DELIA DELEANU DELIA DELEANU Buna ziua.Va rog frumos,as dori sa ajut o ruda,dar nu am cunostintele necesare,de aceea apelez la dvs.Deci:In anul 1975 matusa se casatoreste si cumpara ... (vezi toată discuția)
Fereste-ne doamne de prieteni si de rude(doar de cele rele),de dusmani ne aparam singuri ! ContSters93741 ContSters93741 Buna ziua tuturor! Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urm.situatie: Parintii mei au construit o casa in 1962 pe un teren de 800mp pe care li ... (vezi toată discuția)