avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit - plata conditionata de plata amenzilor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit - plata conditionata de plata amenzilor

am si eu o intrebare.pot sa platesc impozitul la casa (aceasta este pe numele tatalui meu) daca acesta are amenzi de circulatie?pot sa platesc separat fara sa ma afecteze plata la amenzile de circulatie?va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
mirceakok, utilizator
Cel mai recent răspuns: LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL , Contabil 14:22, 4 Februarie 2014
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie persoana fizica, afecteaza persoana juridica? manu144x manu144x Sunt intr-o dilema mai interesanta. Eu ca persoana fizica, am luat o amenda de circulatie, in timp ce eram cu masina de firma. Firma care este tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Plata impozit fara amenzi de circulatie evivada evivada Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori un sfat pentru următoarea speță: eu și ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua, As dori un sfat pentru următoarea speță: eu și fiica mea suntem coproprietari pe un imobil, am fost sa îmi plătesc taxele la primăria ... (vezi toată discuția)