avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model cerere de recalculare a pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model cerere de recalculare a pensiei alimentare

buna ziua,

cum trebuie sa procedez pt o marire a pensiei alimentare?
am divortat in 2011 si at a fost de acord sa mi plateasca 150 lei lunar,deoarece dusese o adev de salar cu o suma infirma de jumatate de norma.
mentionez ca i am facut plangere la sectia de politie de care apartine el pt ca s a adunat o suma de 2000 lei,in urma verificarilor, am fost informata ca nu lucreaza cu forme legale in ro si ca legal nu au ce sa i faca, desi l am informat pe d nul politist ca fostul sot are masina, este f bine imbracat,isi permite chirie in tm desi locuieste mai mult in Germania.
at baiatul meu avea 8 ani,era a intaia, acum are 10 jumate, e in clasa a patra la un colegiu bun de engleza,face sport,dar poarta si ochelari,as putea in vreun fel sa l fac si pe fostul sot sa participe la aceste cheltuieli ?
spuneti mi va rog , am vreo sansa sa obtin o marire a pensiei alimentare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 17:40, 3 Noiembrie 2016
Si dacă nu avem cum obține actele doveditoare ca acesta lucrează legal acolo ,domiciliul acestuia și venitul ,cum putem proceda?
De ce nu apelati la un executor ca sa obtineti banii datorati? Ca daca are masina si alte lucruri pe numele lui...puteti sa le executati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara laurafs laurafs buna ziua , as dori sa stiu si eu daca se poate face recalcularea pensiei am 2 fetite, primesc o pensie lunara de 180 de lei ptr amandoua fostul sotul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la un rezident roman care lucreaza mai mult de 183 zile in strainatate artica artica Buna seara! Fostul sot, lucreaza la o firma privata din Romania, care-si desfasoara activitatea in Germania.In Romania, primeste salariul minim pe economie. ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie intretinere minor cand tatal lucreaza in strainatate alex1an alex1an buna seara.in urma divortului fostului meu sot ia fost stabilita plata unei pensii pt intretinere minor in cuantum de 1/6 din minimul pe economie.el de ceva ... (vezi toată discuția)