avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită calcul dobanda
Discuție deschisă în Executare silită

calcul dobanda

In luna aprilie 2012 am achizitionat prin licitatie publica un imobil pe care am platit aproximativ 60 000 lei . Debitorul a facut contestatie la executare si au fost anulate actele de executare si actul de adjudecare . Cum pot sa recuperez banii pe care i-am platit pentru imobilul respectiv ? Beneficiez de dobanda sau actualizare in functie de rata de inflatie ? Care este formula de calcul a acestora ? Multumesc .

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda totoracristian totoracristian In luna aprilie 2012 am adjudecat un apartament scos la licitatie, am achitat integral suma licitata, urmand sa intru in posesia apartamentului. Debitorul a ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret dupa intoarcerea executarii sxamo39_p sxamo39_p Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema : In 2004 am executat silit un imobil al uni debitor, bunul fiind adjudecat, iar ... (vezi toată discuția)