avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interimat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interimat

daca o persoana a fost data jos de pe o functie interimara trebuie neaparat sa fie repusa pe functia avuta anterior celei cu interimat ?
Cel mai recent răspuns: loara123 , utilizator 15:35, 4 Februarie 2014
Intr-adevar, trebuie repusa pe functia detinuta anterior interimatului.
chiar daca pe acea functie este acum cineva definitiv ?
Este un principiu de drept : Restitutio in integrum : Expresie latina desemnand repunerea in situatia anterioara.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Am fost eliberat din functia de director adjunct al unui liceu, am contestat decizia de eliberare din functie care a fost anulata de ... (vezi toată discuția)
Repunerea in situatia anterioara in cazul unui examen MADALI-NA2016 MADALI-NA2016 In urma unui proces la Înalta Curte,intr.un proces de coruptie, abuz in serviciu ,fals in inscrisuri,etc. s.a obtinut condamnarea celor vinovati,iar ... (vezi toată discuția)