avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reintegrare post efectiv desfiintat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reintegrare post efectiv desfiintat

buna ziua, am fost eliberat din functia publica in urma reducerii unor posturi conf.oug 77/2013 pe baza unui criteriu stabilit de comitetul director,iar instanta a dispus reintegrarea mea in functia detinuta anterior,insa postul a fost desfiintat efectiv si nu mai sunt posturi vacante,ce se mai poate face ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: claris05desi , utilizator 07:54, 5 Februarie 2014
Eu cred ca trebuie sa fie infintat din nou postul respectiv, daca nu sunt posturi vacante, nu se pune in aplicare sentinta respectiva daca este definitiva si irevocabila. Acesta sentinta trebuie pusa in aplicare indiferent daca sunt sau nu posturi vacante, acest lucru cu posturi vacante sunt o scuza a institutiei dar nu trebuie sa cedezi. TREBUIE SA LUPTI.
Nu este posibilă reintegrarea în funcţia deţinută anterior în cazul în care, ca urmare a reorganizării, postul a fost desfiinţat. Singurul efect al reintegrării va fi însă dreptul la şomaj al fostului salariat. (Vasile Val Popa, Dreptul muncii, Editura All Beck, Bucureşti, 2004, p. 136)
Atunci nu se pune in aplicare sentinta sau care spuneti d-voastra ca este solutia. O decizie definitiva si irevocabila trebuie pusa in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare salariat - imposibilitate loc de munca crisdarie crisdarie Buna ziua, In urma unei Hotarari judecatoresti definitive dar nu si irevocabile, s-a dispus reintegrarea angajatului pe pozitia avuta anterior concedierii. ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in munca - sentinta judecatoreasca Corinutza24 Corinutza24 Prin sentinta judecatoreasca nr......../ 2011 institutia este obligata la reintegrarea functionarului - personal contractual pe functia avuta anterior ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila privind suspendarea executarii deciziei de incetare a raporturilor de serviciu camey024 camey024 ma confrunt cu punerea in aplicare a unei sentinte civile privind suspendarea deciziei de incetare a raporturilor de serviciu a unui angajat. Fostul angajat ... (vezi toată discuția)