avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transfer proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transfer proprietate

Buna ziua!

Cum se procedeaza in cazul in care am dori sa trecem pe numele copilului nostru minor un apartament proprietatea sotului meu inaintea casatoriei?Care ar fi costurile, procedura si ce dezavantaje ar fi?
In cazul in care ma despart de sotul meu si apartamentul este pe numele copilului, ar beneficia in continuare copilul de apartament?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Căsătorie la notar D.D.B D.D.B Bună ziua! Eu am două întrebări: 1. Dacă trăim în concubinaj și avem în copil se poate trece copilul atât pe numele meu cât și pe numele lui? 2. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea situație: sunt căsătorită și împreuna cu sotul meu avem doi copii: un băiat in ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? ce sanse am? ana500 ana500 Buna ziua. Ma numesc Ana si as avea si eu nevoie de niste sfaturi. Sunt casatorita de 5 ani si jumatate si avem un baietel de 3 ani jumatate. De ceva vreme ... (vezi toată discuția)