Buna seara !
Va prezint urmatoarea situatie si astept cu interes parerile dumneavoastra .
La stadiul procesual fond - rejudecare pe Legea 544 informatii de interes public, am solicitat interogatoriul paratei - institutie publica .
S-a admis , s-au formulat intrebarile , s-a raspuns ( mai mult pe langa ) .
Actiunea impotriva institutiei publice a fost respinsa .
S-a declarat recurs .
Dupa cateva saptamani de zile de la motivarea si depunerea in termen a recursului am vazut ca in interogatoriu formulat , aprobat de instanta si la care parata a raspuns , s-a trecut in loc de data de 15.10.2011 ( data corecta la care trebuia sa se faca referire ) o alta data, eronata, adica 15.10.2012, gresindu-se anul . Aceasta data de 15.10.2012 nu are niciun fel de legatura cu actiunea .
Intrebarea formulata trebuia sa se refere la documente existente la data de 15.10.2011.
Nici parata nu a observat ( ori s-a facut ca nu observa ) aceasta eroare si nu a facut niciun fel de demers/remarca verbala sau scrisa la fondul cauzei .
Ce se intampla la recurs ? Ce se poate face ?
Se poate invoca o cauza de nulitate absoluta ?
Se poate cere casarea sentintei ca urmare a faptului ca interogatoriul contine aceasta eroare ?
Precizez ca actiunea este inceputa pe vechiul cod de procedura civila; prima data la fond parata a castigat iar la recurs s-a pronuntat casarea cu trimitere spre rejudecare .
La rejudecare , la fond parata a castigat si acum urmeaza recursul.
Cu eroarea aceasta de data calendaristica cam ce s-ar putea petrece ?
Multumesc !
Chiar dacă nu am văzut interogatoriul și deci nu știu ce reprezintă acea dată și în ce context este menționată, sunt de părere că este vorba despre o simplă eroare materială care nu are cum să producă efecte juridice.
Recuperare bani
titeica
Am de recuperat o suma 5000. lei noi de la o persoana careea i-am platit ratele la 2 banci.Am copii dupa chitante si un angajament scris de datornica ca imi ... (vezi toată discuția)