Mai revin cu inca o intrebare.
Care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez eu angajatorul pentru intocmirea unui dosar pentru pensie de invaliditate, sunt interesata mai mult cum fac inscrierea in carnetul de munca
Dosarul de pensie nu il faceti dvs. (angajatorul). Il face salariatul iar dvs. ii eliberati documentele cerute de comisia de expertiza medicala (adeverinte de salariat, adeverinte cu concediul medical pe ... ani etc.).
Salariatul va aduce decizia comisiei de expertiza medicala in care se propune pensionarea, faceti o copie dupa ea, cu acea data nu il mai pontati, asteptati sa va aduca decizia de pensionare si apoi emiteti decizia de incetare a CIM cu art.56j din Codul muncii, cu data de cand nu l-ati mai pontat care trebuie sa fie aceeasi data inscrisa in decizia de pensionare. Inregistrati decizia de incetare a CIM la ITM si... gata! Succes!
P.S. Am uitat: In baza deciziei de la comisia de expertiza medicala scrieti in carnetul de munca "propus la pensie de invaliditate cu data de ... ".
Pensia de invaliditate
aijin
Buna ziua. Am o angajata care se pensioneaza pe caz de boala. Mi-a adus o decizie asupra capacitatii de munca, un singur exemplar de culoare roz. Pe acesta il ... (vezi toată discuția)