am lucray in germania 1 an -iulie2010-iunie2011 in septembrie m-am angajat ca vanzatoare si mi-sa facut contract pe 6 luni pana in martie2012.am ramas insarcinata si am avut sarcina cu risc,am nascut in aprilie2012 si nu am beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului.acum doresc sa stiu daca am dreptul la indemnizatie de somaj.:sorry:
1. Ati intrebat la Agentia de Somaj de care apartineti?
2. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie:
- sa va inceteze contractul individual de munca (CIM) din motive neimputabile dvs. (acaesta conditie o indepliniti).
- in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj sa aveti 12 luni stagiu de cotizare la somaj.
3. Cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj trebuie sa fie efectuate in Romania.
4. Apoi trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 12 luni de la data incetarii CIM.
5. Ar fi bine sa mergeti la Agentia de Somaj sa verifice cum stati cu stagiul de cotizare.
Somaj
Anaderoll
Imi puteti spune cum se procedeaza cu inscrierea pentru somaj si in cat timp de la incetarea contractului de munca se pot depune actele. Eu am 1 an si 5 luni ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie
Mihalciuc
Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil
elea
am lucrat la o sala de jocuri intre timp sefa a bagat si pariuri sportive ,cei de la pariuri mia facut contract de 6 ore ,acum o luna jumatate sala de ... (vezi toată discuția)