avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cedare CIC celuilalt parinte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cedare CIC celuilalt parinte

Buna ziua, sunt in concediu de cresterea copilului de 1 an si 2 luni...daca ma intorc la serviciu, sotul poate lua restul de CIC pana la 2 ani ai copilului?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:59, 5 Februarie 2014
Da, poate.Exista posibilitatea ca parintii sa faca faca schimb intre ei, in ceea ce priveste concediul crestere copil.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate primi concediul ºi indemnizaþia de creºtere a copilului în continuare? monicav monicav :-/Vă rog, ajutaţi-mă! Am o problemă şi se pare că nimeni nu ştie un răspuns concret. Am intrat în concediu de creştere a copilului la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu ingrijire copil kristall_c kristall_c buna seara, rugamintea mea este sa-mi spuneti daca in urmatoarea situatie tatal poate depune dosar pentru indemnizatia de crestere copil pana la 2 ... (vezi toată discuția)
Transfer concediul crestere copil emilydu emilydu sa zicem ca optez pentru ccc 1 an si ma intorc la 11 luni la servici.poate intra sotul in ccc pana cand acesta implineste 2 ani? (vezi toată discuția)