avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire taxa timbru

Buna ziua
aaaaaaAnul trecut am avut un proces de partaj, am platit taxa de timbru . Partajul nu s-a acceptat si nu stiu daca pot cere restituirea taxei pt ca nu scrie nimic acolo.Va rog sa imi spuneti daca pot cere restituirea taxei
Cel mai recent răspuns: bee , utilizator 19:58, 5 Februarie 2014
Care a fost exact solutia pronuntata in dosar? Ca ceea ce ati mentionat dvs cu "nu s-a acceptat dosarul "nu este o solutie.

A fost respinsa actiunea, a fost suspendata?
``Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: admite în parte cererea`` nu zice nimic de restituirea taxei desi s-a cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru bee bee Pot recupera taxa de timbru in urma unui proces de partaj care are urmatoarea Solutie pe scurt: admite în parte cererea`dar nu precizeaza nimic despre ... (vezi toată discuția)
Divort sau nu? annabella04 annabella04 Daca s-a desfacut o casatorie din culpa comuna, ea fiind obligata sa revina la numele de fata. Definitiva, in noiembrie anul trecut. Iar in martie anul acesta, ... (vezi toată discuția)