avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrebare lg. 544/2004
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrebare lg. 544/2004

Buna
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare.
In luna decembrie am depus o cerere de aprobare a unei organigrame la un minister. Suntem in luna aprilie si inca nu am primit raspuns.
O pot considera aprobata deoarece a trecut termenul legal de 30 de zile pentru raspuns, conform legii 544/2004, art. 2 (1), lit. h?
Va rog sa-mi spuneti clar daca exista vreun articol de lege care sa prevada acceptarea (aprobarea) tacita dupa neprimirea in termen de 30 de zile de la depunere.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 15 Aprilie 2009
Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata.

:offtopic:
LEGE nr.544 din 25 noiembrie 2004 pentru înfiinţarea comunei Răscăeţi prin reorganizarea comunei Vişina, judeţul Dâmboviţa :-/ ... cred ca este un alt act normativ ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 544/2001 westkontakt westkontakt Buna seara, dupa indelungi staruinte am primit decizia (in scris) de acordare a indemnizatiei lunare dupa 3-4 cereri si ultra-cereri si sesizari. Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Cum oblig angajatorul sa elibereze adeverinta vechime? Viorel Asproiu Viorel Asproiu Am facut 3 solicitari scrise detinatorului arhivei redactiei in care am lucrat - respectiv actualului ziar Cuvantul libertatii din Craiova - pentru a-mi ... (vezi toată discuția)