tatal meu asteapta rezolvarea dosarului din 2001! A fost obligat sa faca pana si o expertiza topografica sa dovedeasca faptul ca pe/sub terenul revendicat nu trec fire de inalta tensiune! Oricum pe terenul respectiv s-a construit un bloc de 10 etaje deci nici nu se pune problema de restituire in natura. Oricum, modul de operare al autoritatilor se pare ca este la fel peste tot incet si COSTISITOR. Problema se pune in felul urmator: "Pentru aceste motive, in numele legii, hotaraste: admite contestatia formulata de contestator (tatal meu) in contradictoriu cu intimatul Primarul Municipiului Sibiu, si in consecinta: Obliga intimatul la completarea Dispozitiei nr. 44....25.06.2008 in sensul de a propune Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din subordinea Cancelariei Primului Ministru acordarea de despagubiri banesti in conditiile legii speciale privind regimul de stabilire si plata a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv si pentru terenul identificat sub CF... nr. top ... situat administrativ in Sibiu ... nr.6, in favoarea contestatorului. Cu drept de apel in termen de 15 zile de la comunicare." La data de 25.06.2008 tatal meu primeste o dispozitie in care este informat ca va fi despagubit numai pentru casa si nu si pentru teren(Legea nr. 57/1974). A facut recurs si se pare ca a castigat. CE FACE MAI DEPARTE? Trebuie sa astepte sau are vreun mijloc prin care poate sa grabeasca plata despagubirii?
Probleme legea 10.
apopaks
Cosmarul Legii 10 - Cereri de restituire la care petentii fie ca nu primesc raspuns, fie sunt plimbati de la o usa la alta, ani si ani de zile.
Subiectul ... (vezi toată discuția)