avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca mi-a pus bani in cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca mi-a pus bani in cont

Mi-am facut o refinantare(in luna Decembrie 2013) si dupa terminarea tranzactiei am ramas cu o suma de aproximativ 19500ron.Cand m-am dus sa verific avem cu 2000ron in plus am intrebat 2 persoane ale banci si mi sa transmis de catre una ca acestia sunt bani dumneavostra iar a doua persoana mai compatibila ca aceasta suma de 2000ron sunt ai dumneavoastra in urma refinantari.
Azi (05.02.2014)ma suna Directoare banci ca sa produs o eroare in luna Decembrie si ca acea suma de 2000ron a fost depusa din gresala de catre o casiera in contul meu.intrebarile mele sunt:
1.Ce pot sa fac in situatia asta daca eu nu mai am bani pe card?
2.Sunt obligat sa ii depun inapoi?
3.ce solutii sunt?
Cel mai recent răspuns: Toropal_Ionut , utilizator 14:04, 5 Februarie 2014
Da, trebuie sa depuneti banii inapoi.
Daca banii au fost depusi in luna decembrie atunci ar putea fi un cadou pentru clienti cu ocazia Sf Nicolae sau al Craciunului pentru increderea acordata serviciilor bancii!:)

Pentru a returna banii banca trebuie sa va notifice in scris ca s-a produs o eroare si nu telefonic.
Sunteti sigur ca era directoarea bancii:hm: si nu altcineva care v-a facut o farsa?
Solicitati expres bancii respective, printr-o scrisoare cu confirmare de primire, o copie dupa hartiile pe care le-ati intocmit cu ocazia refinantarii si cereti lamurire cu privire la provenienta sumei mentionate de dvs.Simpla afirmatie a unui functionar ca ,, sunt banii dvs.,, nu e suficienta. Ce inseamna ,,mai compatibila,, persoana ca cealalta? In mod normal, exista o persoana, consilier client , care se ocupa de contul dvs. si care trebuie, indiferent de situatie sa va lamureasca cu privire la orice inadvertente ar aparea. Cat despre banii cheltuiti, da, este necesara restituirea lor.Ganditi-va ca , in acelasi timp cu virarea sumei, o alta persoana a fost privata de acei bani introdusi accidental in contul dvs.
da sunt sigur ca acea persoana era Directoarea banci deoarece mi-a blocat si contul
mi sa confirmat verbal de catre un consilier client in legatura cu cei 2000ron si mi-a spus ca acesta provine de la diferenta de la refinantare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)
Executare silita luoana2006 luoana2006 buna ziua.am un credit la [banca].....si momentan nu sunt la zi cu plata,dar in acelasi timp am facut o refinantare la o alta banca pt a-mi putea plati ... (vezi toată discuția)