avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Din Somaj in medical si apoi in prenatal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Din Somaj in medical si apoi in prenatal?

Buna ziua, asi dori sa stiu daca sunt in somaj cu data de 1.10.2013 timp de 6 luni, iar eu sunt insarcinata in 4 sapt pot sa prelungesc somajul cu medical pana intru in prenatal sau ce trebuie sa fac sa nu pierd indemnizatia?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Gravida -cim determinat Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)