avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Sotul meu a fost coasigurat pe asigurarea mea pana in 28 mai 2013 cand am intrat in concediiu de crestere copil.
Acum el are nevoie pentru a se interna in spital de o adeverinta ca este asigurat.Cei de la CAS i-au spus ca daca nu a realizat alte venituri in ultimii 5 ani (adeverinte pe ultimii 5 ani) cu decizia mea de suspendare a CIM si i se elibereaza adeverinta de asigurat. Cei de la CAS au spus ca daca a realizat Alte Venituri trebuie sa plateasca. In anul 2011 el a realizat Alte Venituri in valoare de 780 ron . Asta ce inseamna?
Cat trebuie sa plateasca?
Trebuie sa plateasca 5.5% din cei 780 ron obtinuti din Alte venitui in afara de cele salariale?
Precizes ca in 2009, 2010 si 2011 a avut si venituri din salarii.

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate, coasigurat constantindana constantindana Parintii mei nu au nici un venit . Acum mama are nevoie de o interventie chirurgicala . Care este asigurarea minima pe care trebuie sa o platesc pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie mariali mariali Am 44 de ani,am lucrat cu carte de munca 19 ani ,unde mi s au platit si asigurari sociale si asigurari de sanatate.De doi ani imi platesc din mana 232 pentru ... (vezi toată discuția)
Coasigurare sery107 sery107 Buna ziua. Sper ca am postat pe forumul care trebuie :) Pot fi coasigurata copilului meu, care este: - elev in clasa a XII-a ( este major - are peste 18 ... (vezi toată discuția)