avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru ca \\"am dat telefon la politia locala ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru ca "am dat telefon la politia locala si i-am injurat"

M-am trezit cu un proces verbal, intocmit pe numele meu, pt ca "am dat telefon la politia locala si i-am injurat". Procesul verbal este intocmit cu toate datele mele de identificare (CNP, parinti, serie BI, etc).
Am sunat sa ma lamuresc despre ce este vorba. mi s-a spus ca eu as fi sunat, m-am prezentat si le-am adus injurii. Le-am spus ca probabil este o gluma proasta dar ei mi-au replicat ca au inregistrarea si ca eu nu pot face nimic altceva decat sa platesc amenda sau sa contest PV. Le-am solicitat sa-mi prezinte si mie inregistrarea dar mi-au raspuns ca o prezinta doar in instanta.
Acum eu contest procesul verbal, dar lasand absurdul situatie deoparte, care sunt bazele legale?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Am luat amenda "aiurea" pt ca am sunat la 112! vreau sa fac constestatie! ma poate sfatui cineva? admin2k9 admin2k9 buna ziua, in noaptea de 28.04.2010, asteptand pe cineva pe o strada mai retrasa, am tot vazut o masina ca venea spre mine. acum eu fiind si mai emotiv putin, ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala? marcop marcop Buna dimineta :) Azi dimineata am fost la administratia financiara ca sa platesc un impozit si mi s-a adus la cunostinta ca figurez cu o amenda rutiera pe ... (vezi toată discuția)
"tulburarea linstii publice" SimpleUser SimpleUser Buna seara, saptamana trecuta am facut un mic chef acasa (casa cu curte), avem o vecina mai nebuna iar orice chestie o deranjeaza si daca tai lemne. Evident ... (vezi toată discuția)