avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... \"Tulburarea Linstii Publice\"
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

"Tulburarea Linstii Publice"

Buna seara,

saptamana trecuta am facut un mic chef acasa (casa cu curte), avem o vecina mai nebuna iar orice chestie o deranjeaza si daca tai lemne. Evident a sunat politie, aceasta s-a si prezentat si a spus ca ca am dat muzica la maxim si sanctioneaza pentru Tulburarea Linstii Publice. Tin sa mentionez casa este izolata iar afara se auzea incet muzica, un vecin nici nu a auzit cheful. Politia a spus ca este 1000 RON amenda, nu am semnat procesul verbal ma gandeam ca scap. Dar saptamana asta m-am trezit cu ea in posta.
Ce se poate face in cazul acesta, se poate contesta, pot ajunge la o intelegere cu vecina chiar daca i-am spus ca daca o deranjam sa sune?
Ce se intampla daca nu platesc?
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2017
SimpleUser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:01, 24 Iulie 2017
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor prin care s-a aplicat sancţiunea amenzii se poate face plângere în termen de 15 zile de la comunicarea acestuia, trebuie sa gasiti scris si pe PV aceasta informatie.
Buna seara,
PV trebuie contestat in 15 zile de la data COMUNICARII.
Daca nu-l primiti il comunica la FISC si il veti achita integral
Daca vreti sa il achitati, o puteti face cu 1/2 din valoare in 48 de ore de la comunicare (informatie ce trebuie scrisa in PV.
Incercati sa contestati in instanta.
Ok si in cazul asta ce se intampla, ce trebuie sa scriu la contestare trebuie sa prezint dovezi? Cum se procedeaza?
Pai nu, cel ce acuza adica cel ce a intocmit PV trebuie sa aduca dovezi clare ale faptelor.
cauza anghel versus romania la CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi la proces verbal Victor_Crum Victor_Crum Cand sunt oprit de politia rutiera si sunt acuzat in incalcare Legii orecare(de exemplu: depasire limitei de viteza) Politistul incepe sa scrie Proces Verbal, ... (vezi toată discuția)
Amenda acasa electrocho electrocho Buna seara. Acum cateva zile am intrat intr-o depasire in afara localitatii, avand viteza maxima de 135km/h, din contrasens venind o masina de politie care m-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 de zile pentru circulație pe contrasens. pot contesta sancțiunea cu succes dacă doar am trecut cu roata de axul drumului? teodeny teodeny Mi a fost suspendat permisul auto 60 de zile. motiv am circulat pe contrasens, Pot contesta sanctiunea? am nevoie de permis. Specific ca nu am circulat pe ... (vezi toată discuția)