avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea pemisului neacordare la trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea pemisului neacordare la trecerea de pietoni

Buna ziua! Astazi mi s-a suspendat permisul pe 30 de zile pentru ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni. Eu nu am vazut nici un pieton pe trecere, dar agentul care m-a oprit a zis ca are filmarea, dar nu am vazut-o, am vreo sansa daca fac contestatie?

EDITAT. Scrierea cu majuscule a intregului text contravine regulamentului.
ing. Ioan Ciobanu
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2014
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 18:45, 5 Februarie 2014
Daca considerati ca ati fost sanctionat pe nedrept aveti 15 zile sa formulati plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe nedrept. ziua bună, am fost sancţionat ... kanai kanai Permis suspendat pe nedrept. Ziua bună, am fost sancţionat (spun eu) pe nedrept cu suspendarea permisului şi amendă. La menţinui, în PV, am trecut \"nu ... (vezi toată discuția)
Ag... a vazut de la 100 m - art 135 lit h., pv nesemnat -martor asistent nu era.. addrianispas addrianispas - piatra neamt, politia la impartit amenzi. - la trecerea de pietoni 2 asteapta pe trotuar: dupa ce trecusem de movila de pe strada, vad ca vin de pe o ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)